Μάσκα συγκόλλησης LIDE:OHE350

              

               Τιμή  : 92,25 €

                                                                                                 

Η μάσκα Linde OHE350 είναι μια μάσκα συγκόλλησης με υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή, η οποία προορίζεται για χρήση σε συγκολλήσεις τόξου. Κατασκευασμένη βάσει επαγγελματικών προτύπων ακριβείας, η μάσκα OHE350 είναι σχεδιασμένη για βιομηχανικούς συγκολλητές που πραγματοποιούν συγκολλήσεις σποραδικά. Προσφέρει ολοκληρωμένη, αξιόπιστη προστασία και είναι ελαφριά και ιδιαίτερα άνετη στη χρήση.

Το κέλυφος είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ελαττώνει την ποσότητα των αναθυμιάσεων συγκόλλησης στη ζώνη αναπνοής του συγκολλητή, ενώ ο νέος, μοναδικός εξοπλισμός κεφαλής έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει στο χρήση τη μέγιστη δυνατή προστασία και πολλές επιλογές ρύθμισης. Η γωνία του εξοπλισμού κεφαλής, το ύψος και η τάση μπορούν να ρυθμιστούν γρήγορα και εύκολα, ενώ το μέγεθος κεφαλής ρυθμίζεται με πίεση και στροφή μιας καστάνιας.

Η μάσκα OHE350 διαθέτει υψηλής ποιότητας φακό με ηλεκτρονικό φίλτρο τύπου 4/9-13 το οποίο σκουραίνει αυτόματα (Auto Darkening Filter, ADF). Ο χρόνος μετάβασης από διαφανή σε σκούρα κατάσταση είναι περίπου 0,005 δευτερόλεπτα (0,5 ms), με αποτέλεσμα να παρέχεται ταχεία και αποτελεσματική προστασία. Ο φακός ADF μεταβαίνει από σκούρα σε ανοικτόχρωμη κατάσταση σε χρόνο μεταξύ 0,1 και 0,9 δευτερολέπτων, ανάλογα με τη ρύθμιση που έχει γίνει. Ο φακός να παρέχει πλήρη προστασία από υπέρυθρο (UV) και υπεριώδες (IR) φως, τόσο σε σκούρα όσο και σε διαφανή κατάσταση, και τροφοδοτείται από ηλιακές κυψέλες με εφεδρική μπαταρία λιθίου. Τα φίλτρα συγκόλλησης λειτουργούν σωστά τόσο σε πολύ χαμηλό φωτισμό όσο και σε πολύ έντονο ηλιακό φως με μια απλή ρύθμιση της ευαισθησίας του φακού.

tsag1953